UTBILDNING

BEHANDLINGSPEDAGOG – Analytisk Coach – Hypnosterapeut – GESTALT- & DRÖMTERAPEUT – BEHANDLINGSTERAPEUT 
BEHANDLINGSPEDAGOG

Behandlingspedagog - Med inriktning tolvsteg

Detta är en processinriktad grundutbildning för dig som vill jobba med människor i utsatta situationer där fokus är förändring.
Utbildningen ger kunskaper för att främst jobba med ungdomar och vuxna med missbruk/beroende av alla slag.

Analytisk Coach

Utbildning till Analytisk Coach - Upptäck Källa Till Förändring

Välkommen till vår unika utbildning till Analytisk Coach, där vi går bortom ytan för att utforska djupa rötter till mänskliga utmaningar och problem. Denna utbildning kan användas som fördjupningsutbildning för dig som redan uppbär en kvalificerad grundutbildning eller som grundutbildning till dig som senare vill gå Hypnosterapeut eller Gestaltterapeut.

Hypnosterapeut

2-årig utbildning till Hypnosterapeut - På psykoanalytisk grund med möjlighet till internationell certifiering

En Hypnosterapeut är en professionell som använder hypnos som ett terapeutiskt verktyg för att hjälpa klienter att hantera olika livsproblem och förbättra sitt välbefinnande. Hypnos är ett  medvetandetillstånd där en person är hypermottaglig för förslag. Under en hypnossession leder terapeuten klienten till detta tillstånd med hjälp av olika tekniker. På så sätt möjliggör terapeuten stor förändring på kort tid som i de allra flesta fall inte kräver någon motprestation från klienten. De som vill sluta röka eller snusa finner att de slutar “automatiskt”, de som varit rädda i vissa situationer uttrycker sin förvåning över att ha varit i denna situation flera gånger som om rädslan aldrig funnits. Förändringen kommer inifrån, från roten..

Gestaltterapeut

Gestaltterapeut- och drömterapeut

Gestalt- och drömterapeut är en 2årig utbildning som drivs av Samverkangruppen i Stockholm. Klätterträdet deltar som konsulterande lärare vid 2 workshops per år. Se länk nedan via knappen.

Redo att ta ditt första steg?