Analytisk Coach

Upptäck Källa Till Förändring
Analytisk Coach

Utbildning till Analytisk Coach - Upptäck Källa Till Förändring

Välkommen till vår unika utbildning till Analytisk Coach, där vi går bortom ytan för att utforska djupa rötter till mänskliga utmaningar och problem. Denna utbildning kan användas som fördjupningsutbildning för dig som redan uppbär en kvalificerad grundutbildning eller som grundutbildning till dig som senare vill gå Hypnosterapeut eller Gestaltterapeut.

I denna grundutbildning undersöker vi, och lär oss om underliggande drivkrafterna bakom beteendeproblem, relationsproblem och andra livsutmaningar.

Är du intresserad av att kunna se djupare än vad som lurar ögonen? Då är den här 3-månadersutbildningen den perfekta resan för dig.

 

Vad du kommer att lära dig:

– Bakomliggande Orsaker: Utforska de omedvetna inre konflikterna, obearbetad sorg och sår som ligger till grund för många livsproblem.

– Skillnaden Mellan Symptom och Orsak: Lär dig att skilja mellan att behandla symptom och att adressera orsakerna till problemen.

– Grunder i flera psykologiska perspektiv: Få insikt i tillämpad psykoanalys, gestaltterapi och transaktionsanalys för att förstå människors inre världar.

– Personlighetspsykologi: Utforska personlighetsstrukturer, försvarsmekanismer och metoder för Sorgbearbetning.

– Hypnos och Grundläggande Metodik: Få en introduktion till hypnos som verktyg för förändring, förståelse för grundläggande coachningsmetoder och tillämpande av gestaltapproach.

Utbildningens Höjdpunkter:

– Flexibel Distansutbildning: Studera nästan helt på distans, med undantag för en praktisk träff på vackra Svartnäsgården utanför Gävle.

– Personlig Utveckling: Varje modul avslutas med en skrivuppgift som främjar din personliga tillväxt och självinsikt.

– Feedback och Utvecklingssamtal: Få individuell feedback på din personliga utvecklingsresa och delta i ett utvecklingssamtal för att stärka dina färdigheter.

– Certifiering och Licens: Efter avslutad utbildning blir du en certifierad Analytisk coach och licensierad av The Swedish Association of Holistic & Independent Psychoanalysis (SAHIP).

Krav:

Inga specifika kvalifikationer krävs, bara en öppenhet att möta dig själv och andra på en djupare nivå med en ökade förståelse av relationen till sig själv och andra. Utbildningen passar som en vidareutbildning för dig som redan är verksam inom området terapi/behandling eller för dig som vill ha en grundutbildning för att sedan gå Hypnosterapeut.

Börja din resa mot förståelse och förändring!

Ta det första steget mot en meningsfull och givande karriär eller vidare utveckling som analytisk coach. Genom att delta i vår utbildning får du verktygen för att hjälpa andra att förändra sina liv från grunden, och samtidigt upptäcka din egen inre potential.

Anmäl dig redan idag och låt din resa mot insikt och förändring börja. Välkommen till en djupare dimension av coaching!

*Observera: Platser är begränsade. Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Redo att ta ditt första steg?